ОДРЖАН МУЗИЧКИОТ НАСТАН ВО БЕРОВО ПОПОВОД ЗАВРШУВАЊЕТО НА УЧЕБНАТА ГОДИНА

Прекрасен настан беше одржан вечерва на летната сцена во Берово, каде што по повод завршувањето на учебната 2023/2024 година, Општина Берово, додели парична награда од 5.000,00 денари, на сите учениците

Читај повеќе

„БУЛЕВАР НА ЉУБОВТА“: МЛАДИ ЕНТУЗИЈАСТИ ОД БЕРОВО ОТВОРИЈА РЕСТОРАН ВО ГРАДОТ КАРЛСРУЕ ВО ГЕРМАНИЈА

Јована Топаловска и Глигорчо Симевски, млади ентузијасти од нашиот град Берово, пред неколку недели отворија прекрасен ресторан во Оберхаусен-Реинхаусен во близина на градот Карлсруе во Германија кој се вика “Boulevard der Liebe“ поточно “Булевар на љубовта”. Во разговор со нив

АХМАДИЈА МУСЛИМАНСКАТА ЗАЕДНИЦА ПОДЕЛИ ПАКЕТИ СО МЕСО ВО НЕКОЛКУ ГРАДОВИ ВО МАКЕДОНИЈА ЗА ПРАЗНИКОТ КУРБАН БАЈРАМ

Под мотото „Љубов секому, омраза никому“, членовите на Ахмадија заедницата во соработка со хумантираната организација “Humanity first“ и годинава по повод големиот муслимански празник Курбан Бајрам, додели пакети со месо односно курбан на семејства во Берово, Пехчево, Скопје, Струмица и

прикажи се од

ОДРЖАН МУЗИЧКИОТ НАСТАН ВО БЕРОВО ПОПОВОД ЗАВРШУВАЊЕТО НА УЧЕБНАТА ГОДИНА

Прекрасен настан беше одржан вечерва на летната сцена во Берово, каде што по повод завршувањето на учебната 2023/2024 година, Општина Берово, додели парична награда од 5.000,00 денари, на сите учениците

Читај повеќе

„БУЛЕВАР НА ЉУБОВТА“: МЛАДИ ЕНТУЗИЈАСТИ ОД БЕРОВО ОТВОРИЈА РЕСТОРАН ВО ГРАДОТ КАРЛСРУЕ ВО ГЕРМАНИЈА

Јована Топаловска и Глигорчо Симевски, млади ентузијасти од нашиот град Берово, пред неколку недели отворија прекрасен ресторан во Оберхаусен-Реинхаусен во

АХМАДИЈА МУСЛИМАНСКАТА ЗАЕДНИЦА ПОДЕЛИ ПАКЕТИ СО МЕСО ВО НЕКОЛКУ ГРАДОВИ ВО МАКЕДОНИЈА ЗА ПРАЗНИКОТ КУРБАН БАЈРАМ

Под мотото „Љубов секому, омраза никому“, членовите на Ахмадија заедницата во соработка со хумантираната организација “Humanity first“ и годинава по

Проект „Регионално партнерство за подобро спроведување на Зелена Агенда за Западен Балкан на локално ниво”

Проектот „Регионално партнерство за подобро спроведување на Зелена Агенда за Западен Балкан на локално ниво”, е во реализација од партнерството

прикажи се од news

Завршна приредба на дечињата од градинката ОЈУДГ “23 Август” во Берово – MaleshNet

Со многу насмевки, веселост, разиграност и шаренило, денеска, децата од групите пред поаѓање на училиште, во дворот на детската градинката ,,23 Август” , низ една прекрасна дружба, кажаа збогум градинке.

Читај повеќе

ДАНИЕЛ ТРЕНЧОВСКИ И ДАДЕ ДУША НА БЕРОВСКАТА КАФАНА “ШУМАНЕ” ЗА СНИМАЊЕ НА НЕГОВИОТ СПОТ

Нашиот познат уметник Даниел Тренчовски поранешен учесник на „Ѕвезда Гранд“, неодамна ја воодушеви публиката со новата песна „Казна љубовна“ која

РЕАЛИЗИРАНА ХУМАНИТАРНАТА ТРКА “ЗЕГИН СПЕКТРАТОН”

Убав настан во Скопје. Повеќе од 2.000 учесници утрово трчаа на Зегин спектратон – трка на херои во сите бои…

прикажи се од

Latest Computer news

АХМАДИЈА МУСЛИМАНСКАТА ЗАЕДНИЦА ПОДЕЛИ ПАКЕТИ СО МЕСО ВО НЕКОЛКУ ГРАДОВИ ВО МАКЕДОНИЈА ЗА ПРАЗНИКОТ КУРБАН БАЈРАМ

Под мотото „Љубов секому, омраза никому“, членовите на Ахмадија заедницата во соработка со хумантираната организација “Humanity first“ и годинава по повод големиот муслимански празник Курбан Бајрам, додели пакети со месо

Читај повеќе

Проект „Регионално партнерство за подобро спроведување на Зелена Агенда за Западен Балкан на локално ниво”

Проектот „Регионално партнерство за подобро спроведување на Зелена Агенда за Западен Балкан на локално ниво”, е во реализација од партнерството

(ВИДЕО) ВЕРНИЦИТЕ МУСЛИМАНИ ДЕНЕС ГО СЛАВАТ СВЕТИОТ ПРАЗНИК КУРБАН БАЈРАМ-MaleshNet

Верниците од исламска вероисповед денеска го слават празникот Курбан-бајрам. На првиот ден од празникот се изведува молитвата за Бајрам –

Завршна приредба на дечињата од градинката ОЈУДГ “23 Август” во Берово – MaleshNet

Со многу насмевки, веселост, разиграност и шаренило, денеска, децата од групите пред поаѓање на училиште, во дворот на детската градинката

ДАНИЕЛ ТРЕНЧОВСКИ И ДАДЕ ДУША НА БЕРОВСКАТА КАФАНА “ШУМАНЕ” ЗА СНИМАЊЕ НА НЕГОВИОТ СПОТ

Нашиот познат уметник Даниел Тренчовски поранешен учесник на „Ѕвезда Гранд“, неодамна ја воодушеви публиката со новата песна „Казна љубовна“ која

РЕАЛИЗИРАНА ХУМАНИТАРНАТА ТРКА “ЗЕГИН СПЕКТРАТОН”

Убав настан во Скопје. Повеќе од 2.000 учесници утрово трчаа на Зегин спектратон – трка на херои во сите бои…

прикажи се од

ДАНИЕЛ ТРЕНЧОВСКИ И ДАДЕ ДУША НА БЕРОВСКАТА КАФАНА “ШУМАНЕ” ЗА СНИМАЊЕ НА НЕГОВИОТ СПОТ

Нашиот познат уметник Даниел Тренчовски поранешен учесник на „Ѕвезда Гранд“, неодамна ја воодушеви публиката со новата песна „Казна љубовна“ која ја објави во соработка со Гранд продукција. Тој за потебите

Читај повеќе
прикажи се од latest news