ОСУ„АЦО РУСКОВСКИ“ ВО БЕРОВО ОДБЕЛЕЖА 70 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ И ГИМНАЗИСКО ОБРАЗОВАНИЕ (ВИДЕО)

ОСУ,,Ацо Русковски” денес го одбележа патрониот празник и 70-годишнината од постоењето на гимназиското образование во Берово. Со низа свечености учениците и вработените во училиштето го одбележаа јубилејот, кој несомнено потврдува

Читај повеќе