ВИДЕО:НОВОГОДИШНА ЗАБАВА НА ДЕЦАТА ОД ГРАДИНКАТА 23 АВГУСТ ВО БЕРОВО.

Дечињата од детската градинка 23 Август во Берово, денес изведоа прекрасна новогодишна забава каде присуствуваа голем број родители, кои имаа можност да ги видат блескавите изведби на нивните најмили.На забавата

Читај повеќе

НАСТАНИ:ЖЕШКА ЖУРКА ПОСЛЕДЕНИОТ ВИКЕНД ЗА 2018 ВО LIFE CAFFE.

Life Cafe престојниот последен викенд од 2018 година е местото каде можете да уживате во квалитетните музички настани кои ги нуди локалот.Во ново руво и со нов ентериер, како и

Читај повеќе