БЕРОВО Е ПОДГОТВЕНО ЗА ВТОРИОТ ТУРНИР ВО УЛИЧЕН БАСКЕТ „Berovo streetball 2019“.

На 9 и 10 Август во Берово ке се одржи вториот по ред турнир во улична кошарка „Berovo streetball 2019“.Овогодинашниот турнир ке биде на истата локација како минатата година поточно

Читај повеќе