На денешен ден пред 4 години засекогаш замина белегот на Малешевијата,Зоки Двојаковски.

Во сеќавање на основачот на Малеш – Нет Зоран Двојаковски (1971-2016) Под первезот на суровата игра на животот се раѓаат најголемите борци. Неговиот живот беше преточен во борба, вдахнат со ентузијазам за

Читај повеќе