ВО ВТОРНИК СВЕЧЕНО ОТВАРАЊЕ НА АПТЕКА „ЗЕГИН“ ВО ПЕХЧЕВО.

ВО ВТОРНИК СВЕЧЕНО ОТВАРАЊЕ НА АПТЕКА „ЗЕГИН“ ВО ПЕХЧЕВО.
март 06 17:19 2022

Најголемиот фармацевтски синџир на аптеки „Зегин“ во Вторник свечено ќе отвори аптека во Пехчево.Пехчевци ќе добијат модерна и најснабдена аптека со над 3000 производи со најниски цени во државата.

„Зегин“ како успешна компанија која оваа година слави 33 години постоење, се приклучува кон светските трендови со цел да им овозможи на своите потрошувачи лесен, едноставен и комфорен начин во снабдување на нивните потребни производи.

  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.