ГОЛЕМ БРОЈ ЈАГНИЊА ОСТАНАА ВО ТРЛАТА.

ГОЛЕМ БРОЈ ЈАГНИЊА ОСТАНАА ВО ТРЛАТА.
април 22 17:37 2020

Велигден беше последната надеж за деморализираните сточари . Откако голем дел од нивните јагниња и станаа во трлата, ситуацијата во свои раце ја презеде очајот…

Извор: Тв Стар

  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.