СМЕСТУВАЧКИ КАПАЦИТЕТИ

СМЕСТУВАЧКИ КАПАЦИТЕТИ
март 22 02:44 2018

Различните типови на сместувачки капацитети овозможуваат бројни можности за доживување на различни содржини во срцето на прекрасната природа во Берово. Ве покануваме да се релаксирате и да заборавите на вашите грижи, па ви препорачуваме да го посетите BerovoBooking, веб портал кој е наменет претежно за презентирање на потецијалните сместувачки капацитети во Малешевијата.

BerovoBooking не врши резервирање и не посредува помеѓу сопстевниците на сместувачките капацитети и гостите, едноставно на овој портал се објавени кратки информации како и местоположба за сместувачките капацитети и податоци за контакт (телефонски броеви, електронска пошта и сл.) од одговорните лица за секој објект поединечно.

 

Официална страна: www.berovobooking.com.mk

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7
погледни повеќе вести

Поврзани вести

напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.