ПИСМА:БЕРОВСКИ СТРИП

ПИСМА:БЕРОВСКИ СТРИП
март 18 23:41 2018

Сите случки и настани кои се случуваат во градот Берово и државата, на комичен и критичен начин одсега па натаму ке бидат претставени во рубриката Беровски стрип, наменети за сите, со цел да се насмееме па и да се ослободиме од секојдневниот терет од негативности, но и да видиме и прочитаме едно поразлично, хумористично гледиште на сите дешавки.

ИЗРАБОТУВА:Da Voice


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7
  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.