САБОТА ВЕЧЕР ВО КЛУБ РИВЕР: HOUSE ИГРАНКА СО DJ TODOROFF

САБОТА ВЕЧЕР ВО КЛУБ РИВЕР: HOUSE ИГРАНКА СО DJ TODOROFF
јуни 22 18:26 2018

Најпосетениот ноќен клуб во Делчево и околните градови клуб Ривер, не престанува со забавите и изненадувањата.После успешната роденденска забава каде клубот Ривер прослави 3 години постоење, оваа сабота е резервирана за добропознатиот Dj Todoroff, кој ќе настапи со неколкучасовен сет.Инаку Dj Todoroff долго време се занимава со музика, има настапувано во повеќе клубови низ Македонија, додека неговиот стил е House и невозможно е да останете мирни на неговите звуци.Затоа саботата е резервирана токму за клубот Ривер и House игранка заедно со Dj Todoroff.Да се изнаиграме оваа сабота.