ОДЛОЖЕН ЕТНО ПЛОШТАД ФЕСТИВАЛОТ.

ОДЛОЖЕН ЕТНО ПЛОШТАД ФЕСТИВАЛОТ.
август 19 18:07 2021

Почитувани,

Во интерес на запазување на јавното здравје, Ве известуваме дека и оваа година, ЕТНО ПЛОШТАД ФЕСТИВАЛОТ во чии рамки години наназад се одржуваше саемот ,,Малешевијата на дланка” и фестивалот на детски песни ,,Малешевско ѕвонче”, НЕМА да се одржи.

И покрај тоа што сите очекувавме дека пандемијата од Ковид 19 ќе се стави под контрола и ќе продолжиме со сите предвидени активности од областа на културата, за жал тоа не се случи и повторно имаме зголемен број на активни случаи и во општина Берово.Се надеваме дека успешно ќе се справиме со пандемијата, па со нови сили ќе се вратиме на нормалниот тек на живот.Здравјето е пред се!Искрено очекуваме дека самосвеста ќе проработи и нема да дозволиме бројот на заболени во општина Берово, секојдневно да расте.Ви посакуваме добро здравје!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7
  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.