НОВА ЕПИЗОДА НА ПРОВЕРЕНО: ОПОЕН БИЗНИС, КАДЕ ЕКСКЛУЗИВНО ЗБОРУВА ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ

мај 09 00:19 2018

Македонија е 14-та европска држава која дозаволи легализација на марихуаната во медицински цели.Проверено анализираше кој ќе ги сади плантажите со марихуана во бизнисот вреден 100 милиони евра годишно.Помеѓу лиценцираните се и братучедите на премиерот Зоран Заев.Трговија со влијание или само бизнис.Во Проверено ексклузивно зборува премиерот Заев.Опоен бизнис, нова епизода на Проверено.

 

ИЗВОР: Телевизија 24

  Категории: