„Лина Шопинг“ од Берово бележи пет години постоење

„Лина Шопинг“ од Берово бележи пет години постоење
мај 10 13:05 2023

По повод петтиот роденден на „Лина Шопинг“ на 16 Мај во Берово, ќе се одбележи постоењето на шопинг центарот со забава и попуст од 10% на целиот асортиман на производи. „Лина Шопинг“ во своето птегодишно постоење, испиша позитивна приказна на голем број домашни и странски посетители. Лина е шопинг центарот во Берово, е местото каде може да се најде се што му треба на едно семејство и децата, од училишен прибор, роденденски поклони, голем избор на играчки за деца, разни украси и потреби за домаќинство, па кога ќе поминеш низ чаршијата, локацијата и изложените голем број на производи, дополнително ги поттикнува посетителите да го посетат.

Актуелно пак по повод претстојните матурски прослави во Лина Шопинг центарот, може да се најде голем избор на машки и женски сетови, часовници од познатите брендови: даниел клајн ск, касио, како и најнови модели на сваровски накит.

Оваа шопинг дестинација на плоштадот во Берово, со своите одлични содржини, е главен центар на снабдување со миксот на брендови, производи и содржини за сите генерации, а најмногу за децата и учениците. Успешното искуство на Лина Шопинг и успешното работење со полна динамика во текот на цела година, ќе го крунисаат со заедничка дружба со сите вернити посетители кои се добредојдени на роденденот.

Честит 5 годишен јубилеј „Лина Шопинг“ и ви посакуваме уште многу години успешна работа и голем број задоволни детски насмевки.

  Категории: