ИНТЕРВЈУ СО ЕЛЕОНОРА РАШКОВСКА: ЗАЕДНИЧКИ ДА ЈА ВРАТИМЕ СВЕТЛОСТА ВО ОПШТИНАТА,А НИЕ ДА БИДЕМЕ ГОРДИ ГРАЃАНИ НА ОПШТИНА БЕРОВО

ИНТЕРВЈУ СО ЕЛЕОНОРА РАШКОВСКА: ЗАЕДНИЧКИ ДА ЈА ВРАТИМЕ СВЕТЛОСТА ВО ОПШТИНАТА,А НИЕ ДА БИДЕМЕ ГОРДИ ГРАЃАНИ НА ОПШТИНА БЕРОВО
октомври 14 13:26 2021

Елеонора Рашковска е првата жена во Општина Берово која се кандидира за градоначалник од партијата ВМРО-ДПМНЕ. Потекнува од старо беровско занаетчиско семејство. Сопруга и мајка на ќерка и син. Магистрира на Факултетот за Труд и Социјална политика.Работи како раководител на Подрачната служба на Фондот за здравствено осигурување во Берово. Жена со голема енергија и љубов за промени во Берово.

Малеш Нет во низата итервјуа со сите кандидати за градоначалник на Берово, овојпат со кандидатот за градоначалник Елеонора Рашковска, поразговаревме за идните планови и приоритетни проекти, за состојбата во општината и нејзината визија за Берово, како и за причината и мотивот за нејзината кандидатура за градоначалиник.

Во продолжение погледнете го интервјуто со Елеонора Рашковска:


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.