100 ДЕНА ПЕКЕВСКИ ИЗБРКА 20 мина И ЈА ВРАБОТИ СОПРУГАТА.

Во првите 100 дена градоначалникот на Берово постигна  многу. Избрка од работа 20-тина лица, а на местото на бремена наставничка ја вработи сопругата. Освен ова, под притисок на градоначалникот Пекевскси,

Читај повеќе