РЕФРЕШ КАФЕ

Рефреш кафе е вашата дестинација во градот, каде можете најудобно да се чувствувате од сите други кафичи во Берово, а причина за тоа е добриот амбиент, квалитетната послуга и ведрите

Читај повеќе

ОЛД ДАБЛИН ПАБ

Местото кое е препознатливо по ROCK музика и доброто пиво.Олд Даблин Паб во центарот на градот е катче кое ги привлекува сите што сакаат да уживаат во слободата на урбаниот

Читај повеќе