ЧЕСТИТКИ ОД ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ПЕХЧЕВО ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ РАМАЗАН БАЈРАМ.

ЧЕСТИТКИ ОД ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ПЕХЧЕВО ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ РАМАЗАН БАЈРАМ.
мај 13 14:23 2021

На сите верници од исламската вероисповед им го честитам големиот муслимански верски празник Рамазан Бајрам.

Ви посакувам празничните денови да ги минете во среќа, радост и добро здравје, во кругот на семејството и на најблиските.

Взаемното почитување и славењето на празниците на различните верски заедници, се столб на градење на соживотот, но и пример кои треба да го следат идните генерации.

  Категории: