УРЕДЕНИ ПРИСТАПНИТЕ ПАТЕКИ ВО ГИМНАЗИЈАТА “АЦО РУСКОВСКИ” ВО БЕРОВО

УРЕДЕНИ ПРИСТАПНИТЕ ПАТЕКИ ВО ГИМНАЗИЈАТА “АЦО РУСКОВСКИ” ВО БЕРОВО
мај 17 14:46 2022

Општинското средно училиште ,,Ацо Русковски” изминатиот период го искористи за уредување на сите пристапни патеки до училиштето и подобрување на условите за движење на учениците.

Со реконструкција на пристапните патеки во средното училиште, ќе се овозможи пријатно место за престој и рекреација на учениците, ќе се подобрат условите за учење а училишниот двор добива нов, современ лик.

За реконструкција на пристапните патеки од  Буџетот на училиштето ќе бдат потрошени 827.600,00 денари.

  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар