ПРОМО ВИДЕО: STREETBALL BEROVO 2018

јули 19 06:41 2018

Погледнете го најновото видео за престојниот турнир во улична кошарка, кој ќе се одржи првиот викенд по големиот празник Илинден, поточно 4,5 и 6 Август.Пријавувањето е во тек.

  Категории: