Полициски час од 21 часот, предлага Комисијата за заразни болести.

Полициски час од 21 часот, предлага Комисијата за заразни болести.
април 26 12:13 2021

Комисијата за заразни болести на денешниот состанок предложи полицискиот час од 28 април да почнува од 21 часот и да трае до 5 часот изутрината, информираа за МИА од Комисијата.

Комисијата ќе го достави предлогот до Владата која за него треба да одлучи на седница

Владата треба да реши и дали ќе бидат отворени летните тераси на угостителските објекти.

  Категории: