ПОКАНА ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ЈАВНА ПОВРШИНА И ТЕЗГИ, ЗА ВРЕМЕ НА ЕТНО ПЛОШТАД ФЕСТИВАЛ 2023 година

ПОКАНА ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ЈАВНА ПОВРШИНА И ТЕЗГИ, ЗА ВРЕМЕ НА ЕТНО ПЛОШТАД ФЕСТИВАЛ 2023 година
август 03 14:35 2023

Општина Берово, Ве поканува, доколку сте заинтересирани за претставување и промоција на локалните производи, како и за користење на јавна површина, за време на ЕТНО ПЛОШТАД ФЕСТИВАЛОТ 2023 ГОДИНА,  во прилог на поттикнување на локалниот економиски развој и туристичката понуда, да земете учество на оваа манифестација  и да се пријавите во просториите на општина Берово, во периодот од 07:30 до 15:30 часот, секој работен ден  или да доставите соодветна пополнета пријава по е-маил  opstinaberovo@berovo.gov.mk.

Како главна ѕвезда на ЕТНО ПЛОШТАД ФЕСТИВАЛОТ 2023 ГОДИНА, ќе настапи Жељко Самарџич.

На тридневната концертна фестивалска програма, исто така  ќе настапат: Тамара Тодевска, Димитар Андоновски, Ристо Самарџиев и Наде Талевска, придружувани од Камерен оркестар Битола, Група Јупитер со Марко Жигманович, Пајак и Лара, Огнен Здравковски и други.

Крајниот рок за пријавување е 15.08.2023 година.

Доколку сте заинтересирани за закуп на тезги и штандови за саемскиот дел на ЕТНО ПЛОШТАД ФЕСТИВАЛОТ 2023 година, одлуката за утврдување на висината на надоместокот за закуп на тезги и штандови за саемскиот дел на ЕТНО ПЛОШТАД ФЕСТИВАЛОТ 2023 година, можете да ја преземете ТУКА  .

Графичкиот приказ на локации кои ќе бидат издадени под закуп, можете да преземете ТУКА .

Пријава за користење на јавна површина , може да превземете ТУКА.

По доставата на пријавите, општина Берово ќе ги разгледа достасаните пријави и согласно истите,  ќе направи распоред за користење на јавната површина.

  Категории: