ОЛД ДАБЛИН ПАБ

ОЛД ДАБЛИН ПАБ
март 03 18:18 2018

Местото кое е препознатливо по ROCK музика и доброто пиво.Олд Даблин Паб во центарот на градот е катче кое ги привлекува сите што сакаат да уживаат во слободата на урбаниот карактер и топлината од безбројните насмевки и енергии.Дојдете тука и опуштете се во добро познатиот амбиент кој ке ве фасцинира од односот и контактот меѓу сите присутни.Тука и прв пат кога доаѓаш  едноставно ке посакаш повторно да се вратиш.Ако сте за свирка во живо во стилот на ROCK N ROLL, FUNK, JAZZ&BLUES, токму ова е местото за Вас.

Локација: Градски плоштад

  Категории: