ОГЛАС: СЕ ПРОДАВА БОРОВА ШУМА ВО АТАРОТ НА СЕЛО РАТЕВО

ОГЛАС: СЕ ПРОДАВА БОРОВА ШУМА ВО АТАРОТ НА СЕЛО РАТЕВО
мај 21 19:01 2024

Се продава борова шума во атарот на село Ратево, со површина 9204 m2.
За подетални информации на тел:
070 309-027