МОМЕНТИ И НАЈАВА НА РЕПОРТАЖА ЗА МААЛСКА ВЕЧЕР

април 14 21:41 2018

Во понеделник ексклузивно на Малеш Нет, репортажа од Маалската вечер во најстарата населба во Берово-Јуруко.Еве дел од вчерашната атмосфера.

  Категории: