МИЈАТА,АНГЕЛ И ИВАН И ДЈ СЕНЕ ЌЕ ЈА ЗАОКРУЖАТ ПОСЛЕДНАТА ВЕЧЕР НА ЕТНО ПЛОШТАД ФЕСТИВАЛОТ ВО БЕРОВО.

МИЈАТА,АНГЕЛ И ИВАН И ДЈ СЕНЕ ЌЕ ЈА ЗАОКРУЖАТ ПОСЛЕДНАТА ВЕЧЕР НА ЕТНО ПЛОШТАД ФЕСТИВАЛОТ ВО БЕРОВО.
август 27 15:16 2018

Последната вечер од Етно плоштад фестивалот, вечерва ќе започне со настап на познатата уметничка Мијата во кабаре концертот насловен Јаболки и Круши за Уметнички Души.

Потоа следуваат беровските музички еснафи Ангел и Иван кои добро се познати на беровската публика.

10 јубилејно издание на Ето плоштад фестивалот во Берово ќе го финишира ДЈ СЕНЕ, кој со свој сет ќе се претстави од 1 часот по полноќ.

  Категории: