Матуранти 2023 ОСУ „Ацо Русковски“ Берово

Матуранти 2023 ОСУ „Ацо Русковски“ Берово
мај 03 23:53 2023

На сите матуранти од гимназијата ОСУ „Ацо Русковски“ во Берово, Ви го честитаме матурирањето, со желби за многу здравје и среќа во животот, како и успех на личен и професионален план.

Повеќе од галеријата на линкот: https://www.facebook.com/media/set?vanity=DigitalenCentarZaSvadbi&set=a.587441643419248

  Категории: