МАКЕДОНИЈА СИ ДОБИ И ЦРТАН ФИЛМ ОД ГОЛЕМИОТ ТРИУМФ.

МАКЕДОНИЈА СИ ДОБИ И ЦРТАН ФИЛМ ОД ГОЛЕМИОТ ТРИУМФ.
април 03 10:55 2021

Ваква луда победа над речиси несовладливите во мундијалски квалификации со два порази во историјата, па трет од Македонија, не поминува само еден ден со реакции. Погледнете ги царевите JustCartoons што измонтирале денес. Тоа со фиќото на крај е врвот.

  Категории: