Комарците касаат со помош на 6 игли! Погледнете одблизу како изгледа тоа

јануари 31 03:41 2018

Покрај тоа што се едни од најдосадните инсекти летно време, тие се и најсмртносните. Малкумина знаат дека всушност само женките комарци касаат бидејќи им треба крв за да снесат јајца. Погледнете одблизу како изгледа каснувањето од комарец.

  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.