ИЗВЕСТУВАЊЕ: ПАНАЃУР ВО БЕРОВО

ИЗВЕСТУВАЊЕ: ПАНАЃУР ВО БЕРОВО
мај 22 08:58 2022

Во деновите 3,4 и 5 Јуни, се организира панѓур на шеталиштето кај старата гимназија спроти полициската станица во Берово.Граѓаните ќе имаат можност по достапни и ефтини цени да купат прозводи кои ќе бидат понудени на панаѓурот.Сите коишто се заинтересирани да откупат место и да ги изложат своите производи можат да се обратат на тел.070 697 158 / 076 750 893

лице за контакт Раман.

  Категории: