ЗЕГИН ОТВОРИ АПТЕКА СО УНИКАТЕН И ЛУКСУЗЕН СТИЛ ВО ИСТ ГЕЈТ МОЛ

ЗЕГИН ОТВОРИ АПТЕКА СО УНИКАТЕН И ЛУКСУЗЕН СТИЛ ВО ИСТ ГЕЈТ МОЛ
април 20 18:00 2022

Денеска „Зегин“ ги отвори вратите на својата нова аптека во East Gate Mall, со која ги подигна  сите стандарди на аптекарското работење.

Аптеката има модерен, современ, луксузен и уникатен изглед, а просторот нуди висока фукционалност и лесен пристап до производите, со што потребите на купувачите се ставаат на прво место.

Како и во останатите аптеки на „Зегин“ и аптеката во East Gate Mall ќе нуди широк избор на производи по најконкурентни цени. По повод отвoрањето на новата aптека „Зегин“ за своите потрошувачи подготви голем број специјални подароци и изненадувања, како и ексклузивни акции.

Со отворањето на новата луксузна аптека, „Зегин“ уште еднаш докажа зошто со право се нарекува лидер во фармацевтската индустрија во Македонија.

  Категории: