ДА БИДЕМЕ ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСНИ

ДА БИДЕМЕ ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСНИ
март 22 21:50 2018

Се повеќе граѓани од Пијанец и Малеш ги применуваат мерките за енергетска ефикасност и штедат пари. Тоа го покажала и анкетата спровдена на 1000 испитаници во Делчево и Пехчево,во рамките на проектот „Кампања за енергетска ефикаснoст на објекти во микрорегионот Пијанец-Малеш“.

Проектот е финансиран од ЕУ, а го имплементираат Регионалниот центар за застапување од Делчево и НВо Амброзија од Пехчево во партнерство со НО- Милеуконтакт, Коцка и Фронт.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7
  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.