ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ПЕКЕВСКИ УПАТИ ЧЕСТИТКА ДО УЧЕНИЦИТЕ ВО НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ПЕКЕВСКИ УПАТИ ЧЕСТИТКА ДО УЧЕНИЦИТЕ ВО НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА
септември 01 13:24 2022

На сите ученици ви поскувам среќен почеток на новата учебна 2022/2023 година.

Среќно и храбро чекорете во новите предизвици кои ќе ги донесе училиштето низ вашите животни успеси. Посакувам и на учениците и на наставниците, најпрво, добро здравје, многу радост и постигнување на големи успеси.

Посакувам успешна реализација на наставните програми и унапредување на образовниот процес. Заеднички да градиме успешни генерации!

Среќна и успешна нова учебна година!

  Категории: