ВЛАДАТА БЕСПЛАТНО ЌЕ ОТСТРАНУВА ТЕТОВАЖИ СО СОНЦЕТО ОД КУТЛЕШ.

ВЛАДАТА БЕСПЛАТНО ЌЕ ОТСТРАНУВА ТЕТОВАЖИ СО СОНЦЕТО ОД КУТЛЕШ.
мај 02 14:27 2020

Tattoo Prespa е новото државно студио за тетовирање, во кое граѓаните на сметка на државата, ќе можат да ги отстранат или да ги покријат тетоважите кои се косат со Преспанскиот договор и со тоа да станат фактор на мир и стабилност во овие бурни времиња.

Одлуката е донесена откако после илјадниците шахти и плочници, вчера беше избрусен и последниот симбол на јавна површина – на плоштадот во Крива Паланка, па сонцето остана само на рамениците, листовите, грбот и градите на дел од граѓаните.

Отстранувањето ќе се врши со ласерска брусилица, а секој граѓанин што доброволно ќе се пријави ќе биде награден со ваучер за гратис одмор на крак по негов избор.

Автор: Иљче

Извор: kooperacija.mk

  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.