Наместо да заглавува во кредити, Британец со свои раце си направил куќичка

март 19 01:17 2018

Наместо да заглавува во кредити, Британец со свои раце си направил куќичка во шумата со 4500 евра. Во куќичката живее околу 1 година и има сѐ што има во секој современ дом. Доколку сте заинтересирани за градење на нешто вакво, на неговиот канал (клик тука) има куп видеа со детали за секој чекор, струја од сончева енергија, изворска вода, итн.

 Извор: Студенти Мк

  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.