ВИДЕО:СЕ ПОВЕЌЕ БЕРОВЧАНИ СВЕДОЧАТ ЗА МОЌТА НА БЕРОВСКАТА ШЛИВКА,ПРОТИВ КОРОНАТА.

ВИДЕО:СЕ ПОВЕЌЕ БЕРОВЧАНИ СВЕДОЧАТ ЗА МОЌТА НА БЕРОВСКАТА ШЛИВКА,ПРОТИВ КОРОНАТА.
март 03 19:31 2021

Беровската сливова ракија е лекот кој го препорачуваат Дарко и Сулејман, долгогодишните експерти во конзумирање на шливка, против корона вирусот.Тие секојдневно се дружат заедно, со некоја чаша ракивче и комшиски муабети.И двајцата велат дека спасот од новата реалност со Короната е токму во Беровското злато, а формулата која е ефективна уште одамна во нашиот град, освен што ги зближува, ги прави и отпорни на инфекции,вируси како и ниски температури.Најважно во овој лек е степенот на јачина, бидејќи под 50 степени лекот не делува.

напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.