ВИДЕО:НОВОГОДИШНА ЗАБАВА НА ДЕЦАТА ОД ГРАДИНКАТА 23 АВГУСТ ВО БЕРОВО.

декември 26 20:04 2018

Дечињата од детската градинка 23 Август во Берово, денес изведоа прекрасна новогодишна забава каде присуствуваа голем број родители, кои имаа можност да ги видат блескавите изведби на нивните најмили.На забавата учествуваа децата од сите групи во градинката, а свое обраќање имаше и директорката.Во продолжение погледнете го целиот настап на нашите најмили.

  Категории: