ВИДЕО:МОМЕНТИ ОД ТРЕТАТА ВЕЧЕР НА ЕТНО ПЛОШТАД ФЕСТИВАЛОТ ВО БЕРОВО.

август 27 17:46 2018

Третата вечер на ЕТНО Плоштад фестивалот беше организирана за дечињата а младите таленти покажаа дека навистина умеат да пеат и танцуваат а среќата блескаше низ нивните лица и се рефлектираше низ публиката.

Прекрасните песнички кои ги испеаа разиграните ѕвончиња го одземаа за миг вниманието и на децата и на возрасните и ја разбудија Малешевијата.

После нив сцената ја преземаа HOTLINE и DJ DIDO и направија забава за младите.

  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.