АПЕЛ ЗА ПОМОШ НА СМЕЈСТВОТО ЈОВАНОВСКИ ЧИЈА КУЌА ИЗГОРЕ ДО ТЕМЕЛ.

АПЕЛ ЗА ПОМОШ НА СМЕЈСТВОТО ЈОВАНОВСКИ ЧИЈА КУЌА ИЗГОРЕ ДО ТЕМЕЛ.
април 28 20:39 2021

На семејството Јовановски од село Владимирово Берово, чија куќа изгоре целосно во вчерашниот пожар им е потребна помош.Пожарот ја уништи целата куќа и се што имаат.Апелираат на помош за возобновување барем на една соба и купатило, за друго не ни размислуваат.

Апелираме до сите хумани граѓани, да застанеме рамо до рамо и заеднички да се сплотиме во рамките на можноста да помогнеме со финансиска поддршка по катастрофалната загуба која го снајде ова семејство.

Можете да помогнете на жиро-сметка на НЛБ Банка: 210510715726058 на име Игор Јовановски.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7
  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.