ОГЛАС: СЕ ПРОДАВА БОРОВА ШУМА ВО АТАРОТ НА СЕЛО РАТЕВО

Се продава борова шума во атарот на село Ратево, со површина 9204 m2.За подетални информации на тел:070 309-027

Читај повеќе

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: КОМПАНИЈАТА “ЕКЛЕКТИК” ВРАБОТУВА ДИСПЕЏЕР ВО БЕРОВО

Се бара диспеџер за работа во канцеларија во Берово за реномираната компанија „Еклектик“ која се занимава со висококвалитетни услуги во диспечирање на американскиот пазар. Кандидатот треба да поседува одлично познавање

Читај повеќе

ОГЛАС: СЕ ПРОДАВА КОМБИНИРАНА ПРИКОЛКА

Се продава комбинирана приколка за трактор и култиватор, со комплетна инсталација, кардан, редуктор и кипер со нови гуми. Цена: 500 евра За подетални информации на телефон: 079 288-993

Читај повеќе

ОГЛАС:СЕ ПРОДАВА ПЛАЦ ВО БЕРОВО

Се продава плац со вкупна површина од 225м2. Поради тоа што на парцелата постоела индивидуална станбена зграда од 37м2, купувачот е ослободен од комуналии за таа површина.  Локација: ул. Борис

Читај повеќе

ОГЛАС: СЕ ПРОДАВААТ ДВА ПЛАЦА ВО БЕРОВО

Се продаваат два плаца со КП 1302/6 со површина од 643м2 и Кп 1302/12 со површина 356м2 во КО Берово.Цената е поволна и по договор.За подетални информации лице за контакт Митко

Читај повеќе