ИНФОРМАЦИЈА ЗА АФРИКАНСКА ЧУМА КАЈ СВИЊИТЕ

Во врска со актуелната појава на болеста африканска чума кај свињите во некои градови, Општина Берово ја известува јавноста,  дека ова е вирусно заболување кај свињите, кое не носи ризик

Читај повеќе