врати се на почетната страница

Музеј на град Берово

МУЗЕЈ НА БЕРОВО

Музејот на Берово е местото каде би требало да го почнете запознавањето со Берово. Сместен е во прекрасна зграда во самиот центар на градот, која е реконструирана во духот на

Читај повеќе