ЈПКР “УСЛУГА” БЕРОВО: НЕДЕЛА ЌЕ БИДЕ НЕРАБОТЕН ДЕН ЗА ВРАБОТЕНИТЕ ВО СЕКТОРОТ ЗА СОБИРАЊЕ СМЕТ

ЈПКР “УСЛУГА” БЕРОВО: НЕДЕЛА ЌЕ БИДЕ НЕРАБОТЕН ДЕН ЗА ВРАБОТЕНИТЕ ВО СЕКТОРОТ ЗА СОБИРАЊЕ СМЕТ
јануари 12 17:38 2022

Известување


Почитувани согласно новите измени во законот за работни односи каде недела е прогласен за ден за неделен одмор.Ве известуваме дека распоредот за собирање на смет во делот кој се собира во недела се менува, односно сметот ќе се собира во сабота.
Недела ќе биде неработен ден за вработените во секторот за собирање смет-отпад .


Се замолуваат граѓаните да ги почитуваат правилата за одлагање на отпадот и истиот соодветно да го складираат.


Со почит ЈПКР “Услуга” Берово.

  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар

Вашите податоци се безбедни! Вашата е-маил адреса нема да биде публикувана. Сите *полиња се задолжителни,

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.