ЧЕТВРТОК ЗАДОЛЖИТЕЛНО ВО МРС

ЧЕТВРТОК ЗАДОЛЖИТЕЛНО ВО МРС
мај 09 17:59 2018

Наш предлог за вечерва е дојдете во ресторанот Мрс, во добро познатиот амбиент и прекрасната храна придружена од ведерите насмевки на послугата.За забавата и  ќе се погрижат нашите беровски музички еснафи Ангел, Иван и Жико кои добро знаете дека можат да ве натераат да запеете заедно со нив и да испиете некоја повеќе.Зато нема што да мислите, резервирајте си навреме место и дестинација во Мрс на жива свирка, добра храна и прекрасни луѓе.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7
  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар


Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 206

Warning: Illegal string offset 'rules' in /home/berovoin/public_html/maleshnet.mk/wp-content/themes/gadgetine-theme/functions/filters.php on line 225

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.