Честитка од компанијата “Зегин“по повод големиот христијански празник Успение на Пресвета Богородица.

Честитка од компанијата “Зегин“по повод големиот христијански празник Успение на Пресвета Богородица.
август 28 11:13 2021

Компанијата „Зегин“ упати честитки поповод големиот христијански празник на сите свои вработени и граѓаните на Малешевијата и Пијанец, порачувајки дека овој празник е еден од најголемите христијански празници кој ги слави универзалните човекови вредности меѓу кои почитта, разбирањето и помагањето едни со други.

-Нека денешниот ден и најголемиот празник Успение на Пресвета Богородица, ни донесе на сите мир, благосостојба и почит едни со други.Овој голем празник го славиме сите христијани затоа што е симбол на нашата вера. Успение на Пресвета Богородица е еден од најголемите наши христијански празници. Ви посакувам на сите да имате пријатен ден поминат во кругот на Вашите семејства, со искрена желба празникот да го минете во добро здравје и во благосостојба,  исполнети со љубов и со хармонија.Нека е за многу години, рече Благој Механџиски, споственик на компанијата „Зегин“.

  Категории: