ЧЕСТИТКА ОД ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА БЕРОВО ЗВОНКО ПЕКЕВСКИ ПОПОВОД 8 МАРТ

ЧЕСТИТКА ОД ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА БЕРОВО ЗВОНКО ПЕКЕВСКИ ПОПОВОД 8 МАРТ
март 08 12:56 2022

Среќен 8ми март на сите припаднички на понежниот пол

Почитувани дами,

Дозволете ми да го изразам моето највисоко почитување, кон сите припаднички на понежниот пол, во чија чест се празнува денешниот ден, кој е симбол на борбата за права и еднаквост.

Посакувам секој ден во годината да бидете сакани и почитувани и секојдневно заеднички да ги унапредуваме правата на жената во општеството.

Бидете горди дами и секојдневно борете се за поголеми политички, економски и социјални права

Честит 8ми март на сите припаднички на понежниот пол!

Посакувам добро здравје и многу успех!

  Категории: