ХУМАНА АКЦИЈА ЗА ПОСЛЕДИЦИТЕ ОД НЕВРЕМЕТО.ДА ПОМОГНЕМЕ ЗАЕДНО!

ХУМАНА АКЦИЈА ЗА ПОСЛЕДИЦИТЕ ОД НЕВРЕМЕТО.ДА ПОМОГНЕМЕ ЗАЕДНО!
август 25 22:05 2020

Силното невреме кое денес попладе го зафати Берово, направи огромна штета.Силниот дожд и град проследен со ветар. искорна повеќе дрвја,електрични бандери и нанесе исто така штета на куќите а сообраќајот се одвиваше отежнато.Граѓаните ги бројат штетите, а веќе на социјалните мрежи се организира хуманитарна акција за донирање средства на најпогодената куќа на семејството Чакиевски, каде невремето го однесе целиот кров.Да бидеме хумани и да помогнеме.

За донации и повеќе информации обратете се кај Кристијан Демјански 077456201. Сметката на Кристијан: 200003368429849 на која ќе можете да донирате.

  Категории: