ХИТ ФОТО: За Заев имаме датум, за холандскиот премиер „не“ – Кој ја кажува вистината !

ХИТ ФОТО: За Заев имаме датум, за холандскиот премиер „не“ – Кој ја кажува вистината !
јуни 28 17:53 2018
За премиерот Зоран Заев, „Северна Македонија“ добила датум за преговори, иако добро знаеме дека станува збор за условна одлука која допрва ќе се ревидира идната година. За холандскиот премиер Блок, нема датум за преговори.
Кој ја кажува вистината, а кој ја извртува ?!

Извор: Тв Стар

 

  Категории: