Францускиот амбасадор го пофали тимот на ПЗУ Зегин Медика за успешното справување со здравствената состојба.

Францускиот амбасадор го пофали тимот на ПЗУ Зегин Медика за успешното справување со здравствената состојба.
јули 24 16:38 2021

Француската амбасада во земјава го пофали фармацевтскиот и лекарскиот тим на ПЗУ Зегин Медика под раководство на д-р Евросима Десовска Геговска за посветеноста и за успешното справување со здравствената состојба и лекувањето на пациентите позитивни на ковид-19.

Огромна благодарност до Амбасадата и до францускиот амбасадор, г-дин Сирил Бомгартнер, кои ja препознаа заложбата на целиот тим, се вели во соопштението на Зегин.

  Категории:
напиши коментар

0 Коментари

Сеуште нема коментари!

Биди прв што ќе коментира.

Напиши коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.