(ФОТО) Скопјани му посакаа “Добро утро“ на Шилегов со засадени цвеќиња во дупките на булеварите.

(ФОТО) Скопјани му посакаа “Добро утро“ на Шилегов со засадени цвеќиња во дупките на булеварите.
април 02 22:14 2018

Неколку видови на цвеќиња беа посадени во ударните дупки за да се испрати порака дека улиците не се безбедни и дека некој мора да превземе нешто.

Соочени со фактот дека скопскиот градоначалник Петре Шилегов изгледа не ги гледа дупките низ улиците, граѓаните одлучија да му испратат порака на ваков начин.

Тие му посакаа „Добро утро“ на Шилегов со засадени цвеќиња во дупките на улиците.

Неколку видови на цвеќиња беа посадени во ударните дупки за да се испрати порака дека улиците не се безбедни и дека некој мора да превземе нешто.

Инспирирани од неговиот “проект“ за садење на трева и качунки, Скопјани го потсетуваат Шилегов дека треба сериозно да се фати за работа.

ИЗВОР: ZASE.MK

  Категории: