ФОТО: ЕЛЕКТРИЧНИ ПРАЗНЕЊА ВО БЕРОВО – ФАТЕНИ МОМЕНТИ

ФОТО: ЕЛЕКТРИЧНИ ПРАЗНЕЊА ВО БЕРОВО – ФАТЕНИ МОМЕНТИ
април 23 21:11 2018

Не е ништо чудно во овој период од годината во нашиот град Берово да има електрични празнења, кои некогаш знаат  да бидат засташувачки и опасни.Токму пред два часа, објективот на соработникот на Малеш Нет, Глигор Дидо фати погодни моменти од краткотрајниот дожд придружен со силни електрични празнења.Неофициално нема направено штета во градот и околните места.

ФОТО: Глигор Дидо

  Категории: